vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen
woensdag 20 maart 2024

Albrand gaat samenwerken met Unica!

Tijdens de voorbereidingen van een mooi project in Nieuwegein dat bestaat uit drie woontorens kwamen we erachter dat de samenwerking tussen Unica en Albrand een goede match is. Zo goed dat we ervoor hebben gekozen om naast de vloerverwarming ook het primaire deel vanaf de afleversets in te richten met zowel prefab als op maat gemaakte oplossingen. Elkaar goed begrijpen is dan van cruciaal belang.
De eerste woontoren met 128 appartementen is inmiddels voorzien van primair leidingwerk, vloerverwarming op tackerplaat, wisselaars en appendages op prefab borden. Binnenkort zorgen we ook voor het vullen en ontluchten van het verwarmings- en koelingssysteem en het monteren van de naregeling. Met trots kijken we terug op een perfect op elkaar afgestemd project en gaan we samen verder met de twee andere woontorens.
Als kers op de taart hebben we onze prettige samenwerking omgezet in een raamoverkomst voor tenminste drie jaar. We kijken, als first supplier, uit naar een mooie toekomst samen met Unica.

 

 

Overige nieuwsberichten