vloer • wand • plafond verwarmen verkoelen
dinsdag 5 maart 2024

Resideo - Albrand training bij Warmerdam Installatietechniek

Afgelopen donderdag waren onze collega’s Arthur Toonen en Theo Heemskerk samen met Richard Heijnen van Resideo uitgenodigd bij Warmerdam Installatietechniek b.v. in Noordwijkerhout. Daar gaven de heren aan 15 monteurs een training over de vele mogelijkheden van de Resideo naregeling Honeywell Home HCC100 in combinatie met de Resideo evohome en de Albrand producten voor vloerverwarming en -koeling.

Roy Warmerdam opende de trainingsmiddag die als doel had om kennis over de nieuwe HCC100 regeling met elkaar te delen. Hoe sluit je deze regeling aan en hoe werkt het precies in combinatie met vloerverwarming? Hoeveel thermostaten kun je erop aansluiten? De monteurs die deelnamen aan de training monteren de HCC100 zelf bij hun klanten en nemen daarna ook de service voor hun rekening.

Het was een zeer nuttige training waarbij de kennis en kunde van de aanwezigen over en weer werden gedeeld. De deelnemers weten nu alles over de flexibele HCC100 regeling die tot 6 thermostaten bedraad en tot 8 thermostaten draadloos of gemixt kan worden gekoppeld. Een mooie samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar.

 

Overige nieuwsberichten